Site name

Присъединете се към нашия екип

Бъдете в течение

Бъдете първите, които ще научат за новите възможности  в „Евротест – Контрол“ ЕАД Опитът не е задължителен, за разлика от желанието за нови знания и мотивация за придобиване на нов опит. Независимо дали започвате професионалния си път като стажант на пълен или непълен работен ден или първата си постоянна работа по специалността, ние очакваме да показвате своята устременост, находчивост и на какво сте способни, за да градим заедно своите успехи. Ще Ви предоставим възможности да учите и израствате, но дали го искате Вие ще прецените. Ние ще видим и оценим вашия принос, а вие ще усетите и почувствате въздействието на предоставените възможности. Дали започвате кариерата си като стажант при нас или това ще бъде първата Ви постоянна работа или първата работа по специалността, ние Ви приветстваме, ако сте:
  • Любопитни към света и имате желание да се учите
    Обичате новите предизвикателства и преживявания, учите се бързо и имате желание за развитие. Умеете да попивате от опита на останалите членове от екипа, като си сътрудничите с тях за постигането на по-високи цели.
  • Целеустремени
    Искате да оставите следа след себе си, да се предизвиквате постоянно докато бъдете вдъхновители и мотиватори в екипа си.
  • Гъвкави и решителни
    Интересни са Ви сложни и разнообразни казуси и анализи, влагате страст и желание те да бъдат изпълнени, а резултатите блестящи.

Да израснем заедно

В „Евротест – Контрол“ ЕАД може да израствате в нови роли, позиции и възможности.

Да израснем заедно

Без значение дали ви привлича глобалната корпоративна култура или духът на начинаещия бизнес или културата на услугите, формална или неформална среда, дали се стремите да израснете професионално или ви харесва зоната си на комфорт, дали се отклонявате в нова и различна посока, ние ще бъдем зад вас.

Удоволствие от работата

Насладете се на плюсовете от постигнатия баланс между личния живот и работната среда. Ние предлагаме работно време съобразено по такъв начин, че да Ви носи удоволствие.

Удоволствие от работата

Всеки има своите цели в живота. За някои това са професионалните предизвикателства, обучението и развитието, а за други – повече време за семейството, близките и хобитата. Независимо кое предпочитате ние можем да Ви предоставим и двете.

Преглед на свободни позиции

Работни места

Списък на актуалните обяви можете да откриете тук

Стажантска програма

Изградете бъдещето си

„Евротест – Контрол“ ЕАД е лабораторен комплекс, където иновативните хора възприемат промените и се възползват от възможностите за градивни успехи в кариерата си. Постигане на стабилна кариера, стабилен бизнес за нас като работодател, за да се грижим за вашето удовлетворение и това на нашите клиенти, неизменни от взаимното сътрудничество.
Кандидатствайте при нас, изпратете ни CV.
Завлачете и пуснете файлове тук или Преглед

Хората са сърцето на нашия бизнес

Хората, с които работим и за които работим, са това, което ни отличава!

4000
Наши клиенти
55
Години опит в лабораторните изследвания
70
Служители
1
Най-предпочитана лаборатория от съседни държави

Присъединяване и разнообразие

Разнообразието се отразява в нашата приобщаваща и обкръжаваща среда, която обхваща култура, мисия, ценности, принципи и идеи, които всеки от нас внедрява с присъствието си.
Нашата мисия за присъединяване и разнообразие
В „Евротест – Контрол“ ЕАД използваме уникалния принос на нашите служители, за да имаме предимство, за да можем заедно и успешно да бъдем конкурентни на пазара. Ние ценим всяка идея и човека генерирал идеята. Нашата приобщаваща култура дава сила на нашите резултати и компанията да се развива, само ако и нашите служители се развиват.
Ние вярваме в равенството и позицията си като технологичен и иновативен лабораторен лидер, която ни позволява да обслужваме различни клиенти от различно естество и да играем лидерска роля в общностите, които обслужваме на българския пазар и в съседни държави.
Топ 5 причини, поради които присъединяването и разнообразието са от значение за нас:
- Развива бизнеса и диверсифицира услугите. Можем по-ефективно да създаваме и разширяваме услугите си и да предлагаме различни услуги на пазарни ниши с различни нужди.
- Признателност от нашите клиенти. Като лаборатория с изградени ценности и предлагаща услуги на високо ниво ние трябва да демонстрираме нашите отговорни практики и ангажираност към това да задържим нашите клиенти и да спечелим тяхната лоялност.
- Привлича и задържа най-добрите служители. Ние сме компания с над 55 годишен стаж и можем да се похвалим с нисък темп на текучество от служители.
- Иновации и постоянно актуализиране за най-новите технологии и тенденции сред лабораторните методи и апаратури.
- Подобрение на обкръжаващата среда, в която работим и живеем. Прилагаме добрите и изпитани практики, със доказани успехи, за да приобщим и стимулираме положителни социални успехи сред нашите служители.
Нашият ангажимент към разнообразието
„Евротест – Контрол“ ЕАД се ангажира с разнообразна и приобщаваща корпоративна култура. Ние приемаме многообразието и разнообразието не само защото това е правилно за нашите служители, но и защото то е добро за бизнеса. Разнообразието е в основата на нашата способност да обслужваме клиенти от различно естество, което защитава нашата репутация и ни слага в класацията за добър работодател в индустрията.
Индивидуалните различия създават динамично работно място в „Евротест – Контрол“ ЕАД. За да предоставим най-добрите решения на нашите клиенти ние използваме енергията, креативността, таланта и познанията на нашия разнообразен работен ресурс. Нашата сила е в оценяването на различията, насърчаването на приноса от всички гледни точки и обединяване на екипите около общи цели. Ние насърчаваме нашите служители да възприемат своята идентичност представена от своите колеги и клиенти.
Както при всички бизнес практики „Евротест – Контрол“ ЕАД, ние искаме нашите инициативи за присъединяване и разнообразие да бъдат възможно най-прозрачни. Информираността, ангажираността и спазването на законовите уредби са от полза за всички – нашите клиенти, настоящите ни и бъдещите ни служители и по-широката бизнес аудитория. Създаването на приобщаваща и обогатяваща среда, която привлича и задържа най-добрите хора е екипно усилие и много екипна работа.